CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIA ARTÍSTICA MATER ART 2024

PROGRAMA DE RESIDÈNCIA ARTÍSTICA AMB CURA INFANTIL
A FABRA I COATS: FÀBRICA DE CREACIÓ.

BASE Ò i Fabra i Coats: Fàbrica de Creació obrim la convocatòria MATER ART, que té per objecte donar suport al desenvolupament de projectes artístics amb una residència amb cura infantil, durant 2 mesos: de dilluns dia 30 de setembre 2024 a divendres 29 de novembre 2024.

Termini i presentació de sol·licituds: Fins al 8 de maig a les 23:59h

mater art 2024 – Programa de residència artística amb cura infantil a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. Mater Art és un programa de residència amb cura infantil per a artistes, curadores o investigadores de l’art que maternen.

Coneix el projecte MAC

BASE Ò i Fabra i Coats: Fàbrica de creació, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Institut de Cultura de Barcelona, desenvolupem el projecte MATER ART, que té per objecte donar suport al desenvolupament de projectes artístics amb una residència amb cura infantil, durant 2 mesos: de dimarts dia 1 d’octubre 2024 a divendres 29 de novembre 2024.

Les persones residents de MATER ART 2024 que acollirem a la fàbrica de creació amb les seves criatures son: Laura Llaneli i Óscar de la Fuente, Anisa Mathews, Candela dal Pont, Marta Delatte Espinosa.

Desplaça cap amunt